Sphero indi car

Ismerd meg az indit:

Robot a kicsik számára, amelyet a színekkel vezérelhet.
Száguldj bele a STEAM-be az indi-vel – a legmegközelíthetőbb belépő szintű tanulórobottal 4 éves kor felett.

Az indi inspirálja a fantáziadús, játékalapú tanulást, mivel képessé teszi a gyerekeket saját labirintusuk megtervezésére és megépítésére, miközben lehetőséget teremt a tanulók számára a kódolás alapjainak elsajátítására, a problémamegoldásra és a számítási gondolkodás készségeinek fejlesztésére.

Tervezz & Készíts

Tervezz és építs bármilyen elképzelhető labirintust, akárcsak egy mérnök.

Rejtvények megoldása

Oldd meg a rejtvényeket – vagy készíts sajátot – a mellékelt színes lapokkal.

Képernyő nélküli tanulás

Élesítsd a számítási gondolkodási készségeket gyakorlatias, interaktív játékon keresztül.

Kódolási fogalmak

Alapvető programozási ismeretek elsajátítása a Sphero Edu Jr alkalmazásban található új, csak az indi számára tervezett drag-and-drop blokkokkal.

Hogy működik?

Képernyő nélküli kódolás

Az indi beépített színérzékelőjével a fiatal tanulók úgy adhatnak utasításokat az indi-nek, hogy színes lapkákat helyeznek el a padlón, amelyek megmondják neki, mit tegyen és hová menjen (és milyen gyorsan!).

Csatlaoztatott kódolás

Miután a gyerekek elsajátították a képernyő nélküli programozást, a Sphero Edu Jr alkalmazásban ingyenesen tanulhatják meg az alapvető blokkkódolási fogalmakat azáltal, hogy átkonfigurálják, hogyan reagál az indi az egyes színekre: új mozgásokat, fényeket, hangokat és még vicces reakciókat is hozzáadhatnak!

edu Jr applikáció letöltése

Gyári anyagok

Kezdő kihívás kártyák

A fiatal tanulók önállóan vagy csoportosan dolgozhatnak a mellékelt 15 kihíváskártya segítségével, a tanár által adott kevés vagy semmilyen utasítás nélkül.

MAGYARUL ELÉRETŐ!

Kezdő programozói útmutató füzet

A Kezdők útmutatója a programozáshoz trükköket és tippeket tartalmaz az indi Otthoni készlet használatának megkezdéséhez. Az útmutató speciálisan kialakított vizuális ábrákkal segíti a gyerekeket abban, hogy megtanulják, mit jelentenek az egyes színek, valamint rejtvényekkel bővíti a tanulást.

JELENLEG CSAK ANGOLUL ELÉRHETŐ!

Magyaul hamarosan…

indi Speciális Oktatási Anyag

Mitől nagyszerű az indi a speciális oktatásban? Az indi támogatja a nyelvi fejlődést, segíti a finommotorikus készségek fejlesztését, és hozzáférhető a látás- és hallássérült tanulók számára.

JELENLEG CSAK ANGOLUL ELÉRHETŐ!

Magyaul hamarosan…

indi sz írástudás és a matematika támogatásában


Az indi támogatja a korai tanulást az írás-olvasás és a nyelvi fejlődés terén. Az indi támogatja a korai matematika alapjainak fejlődését is, mint például a számolás, a minták, a mérés, a térbeli alakzatok és formák.

JELENLEG CSAK ANGOLUL ELÉRHETŐ!

Magyaul hamarosan…