matatalab

Mi az a Matatalab?


A technológia segítségével forradalmasítja a tanulási és szórakozási élményeket


A Matatalab egy technológiai oktatási vállalat, amely arra törekszik, hogy innovatív STEAM oktatási megoldásokat kínáljon a világ oktatási intézményei és családjai számára. Arra törekszünk, hogy fejlesszük a gyermekek képességeit és önbizalmát.

Jelenleg a Matatalab kódoló robotok értékesítési lábnyoma a világ több mint 60 országára terjedt ki, és több mint 10 000 óvoda, általános iskola és oktatási intézmény fogadta el a Matatalab termékeket a kódolási tanfolyamok biztosítása érdekében.

Jelenet

A legtöbb Matatalab-órát vagy tevékenységet tematikus térképeken vagy témaháttérrel mutatják be. A gazdag jelenetek felkeltik a tanulók érdeklődését a tanulás iránt.

Kreativitás

A gyerekeket és a tanárokat arra bátorítjuk, hogy hozzák létre saját kódolási témáikat vagy történeteiket.

Együttműködés

2-4 gyermeknek javasolt egy Matatalab kódolási taneszköz használata. Közösen kell kódolási feladatokat építeniük vagy kihívásokat megoldaniuk.

Verseny

Az érintőleges kódolású robotok tökéletes eszközzé teszik a versenyzéshez. A diákok a versenyen keresztül gyorsan elsajátítják a tudást vagy a készségeket.

Tantárgyközi

A Matatalab nem csak egy kódolási eszköz, hanem a tantárgyközi ismeretek vagy készségek felfedezésének eszköze is.

Iteráció

A gyerekek úgy tanulnak, hogy hibákat követnek el, értékelik azokat, átdolgozzák terveiket, és újra próbálkoznak. Ezt addig folytatják, amíg nem sikerül jól csinálniuk. Az ismétlés nem csak a kódolás, hanem a tanulás módja is.

Hogy működik?

Próbáld ki milyen lenne robottal:

hamarosan…

Hamarosan magyarul is!

Addig: https://en.matatalab.com/

Kezdő szettek

Gyári készletek

Kiegészítők és építőkészletek

Intézményi oktatási készletek