TRUETRUE

Kódolás és mesterséges intelligencia, a 21. század új nyelve

A TRUETRUE határozott oktatási hatást ígér a tanulási anyagokkal a gyerekeknek, akik az első lépést teszik meg a jövő globális tehetségévé válás felé.

A fejlett országokban és informatikai szuperhatalmakban, például az USA-ban, Európában és más országokban az általános iskolákra összpontosító iskolákban és a magánszektorban is folyik SW-oktatás a digitális átalakulásra való felkészülés érdekében.

Miért a TRUETRUE?

Átfogó kódolási megoldás az alapelvektől az alkalmazásig és a mesterséges intelligenciáig

A TRUETRUE program 7 szakaszból áll, beleértve a szövegkódolási, AI és SDK tevékenységeket.

Számítógépes gondolkodás, a jövő megélésének ereje

A kódoló oktatórobot, a TRUETRUE segít a gyerekeknek fejleszteni a számítási gondolkodásukat, hogy megbirkózzanak a digitális átalakulás korának digitális környezetével. Erősíti a „logikus gondolkodást” a problémák lényegének elemzése érdekében, valamint a „kreatív felhasználást”, amely fokozza a problémamegoldó készséget.

Meta gondolkodás

Az a gondolkodási készség, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy problémamegoldó intézkedéseket tervezzenek Egy probléma jellemzőinek, lényegének és szándékának saját maguk általi elemzésével.

Számítási gondolkodás

A problémahelyzet alapelvének azonosításának, újrakonstruálásának és a helyes sorrend kialakításának képessége.

Konvergencia-gondolkodás

A természettudományos (S), technológiai (T), műszaki (E), művészeti (A) és matematikai (M) ismereteket integráló alkalmazási készség.

Kreatív gondolkodás

A problémamegoldás átfogóbb megközelítésének gondolkodási készsége A kreatív gondolkodáson alapuló, a sztereotípiáktól való elszakadáson alapuló gondolkodásmód

Tapasztald meg a kódolás elképesztő világát a TRUETRUE-val együtt.

Hamarosan magyar nyelven is. Addig a gyártó oldalán: truetrue.

Hamarosan…