Sphero IndiCar Student Kit programozható autó

Sphero IndiCar Student Kit programozható autó

74.990Ft

Dobja fel a STEAM-tanulást az indi Student Kit-tel 1-3 diák egyidejű bevonására vagy az indi Class Pack további indi tanulási robotok és színes lapkák kiegészítésére tervezték.

8 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Dobja fel a STEAM-tanulást az indi Student Kit-tel 1-3 diák egyidejű bevonására vagy az indi Class Pack további indi tanulási robotok és színes lapkák kiegészítésére tervezték.

Az indi tanulórobotot úgy tervezték, hogy a korai tanulókkal, az óvodás korosztálytól kezdődően megismertesse a számítási gondolkodás, a STEAM és az informatika alapelveit, miközben a tanulók nyitott, fantáziadús, játékalapú tanulást ösztönöznek valós forgatókönyvekkel, miközben a tanulók egyéni labirintusokat építenek és rejtvényeket oldanak meg. indi egy beépített színérzékelővel egybeépített programozási élményt kínál, vagy a tanulók az ingyenes Sphero Edu Jr alkalmazásban található több kódolási lehetőséggel felpörgethetik képességeiket. Tudjon meg többet az indi erőforrásairól, beleértve a szabványokhoz igazodó pedagógiai útmutatót is, itt.

ALKALMAZHATÓ ÉS EGYÜTTMŰKÖDŐ TANULÁS: Az indi Student Kit sokoldalú és adaptálható, így a tanárok könnyedén integrálhatják a különböző óratervekbe és tantervekbe. Mivel az indi Student Kit egyszerre 1-3 diákot tud bevonni, elősegíti a közös tanulást és a csapatmunkát.
INTUITÍV KIALAKÍTÁS ÉS MINDENNAPI AKKUMULÁTOROS ÉLET: Az indi Student Kit intuitív vezérléssel és utasításokkal rendelkezik, és egész napos akkumulátoros üzemidőt biztosít, így a diákok a tanulásra és a kreativitásra összpontosíthatnak.
KÉPERNYŐ NÉLKÜLI ÉS ALKALMAZÁSSAL TÁMOGATOTT LEHETŐSÉGEK: A tartós színes csempékkel a diákok képernyő nélkül tanulják meg a programozás alapjait, míg az ingyenes Sphero Edu Jr alkalmazás egyszerűsített drag-and-drop blokkokat biztosít, amelyek segítségével a diákok szintre emelhetik programozási készségeiket wit

 

Csomag tartalma:

  • 1 robot
  • 20 szilikon színes kártya
  • 1 műanyag bőrönd
  • 15 programozási kihívás kártya kezdőknek
  • 1 indítási útmutató
  • 2 dekoratív matrica a robot testreszabásához
  • 1 töltőkábel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sphero IndiCar Student Kit programozható autó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…