ArtecRobo 2.0 Simple Set Python Edition (egyszerű készlet Phyton kiadás)

ArtecRobo 2.0 Simple Set Python Edition (egyszerű készlet Phyton kiadás)

251.990Ft

Az ArTeC robo 2.0 a megszokott ArTeC studuino alaplapot és a micro:bit kártyát ötvözi egy igazán modern öltözékben. Progamozása scratch alapú saját képére formált környezetben és Phyton nyelven is végezhető. A Studuino:bit programban lehetősége van a programozónak a két nyelv közötti azonnali váltásra is.

Kategóriák: ,

Leírás

Légy kreatív, használj rengeteg szenzort, motort és blokkot, építs végtelen variációban robotot és építs fel teljes rendszereket.

Az ArTeC robo 2.0 a megszokott ArTeC studuino alaplapot és a micro:bit kártyát ötvözi egy igazán modern öltözékben. Progamozása scratch alapú saját képére formált környezetben és Phyton nyelven is végezhető. A Studuino:bit programban lehetősége van a programozónak a két nyelv közötti azonnali váltásra is.

Az új ArTeC 2.0 agyhoz a saját micro:biten kívül csatlakoztatható minden megszokott ArTeC érzékelő, valamint színérzékelő is. Ezen felül az agyba már eredetileg beépítésre került buzzer, fényérzékelő, accelerometer és az egyéni micro:bit 5×5-ös RGB LED mátrix.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ArtecRobo 2.0 Simple Set Python Edition (egyszerű készlet Phyton kiadás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük